Wednesday, September 26, 2007

Smid mig när järnet är varmt

Jag har ett hjärta som blöder lite så jag försöker laga det med gammalt plåster. Det fäster inte särskilt bra och det ser inte särskilt snyggt ut, men duger en stund. Utan metaforer skulle jag ha skrivit det saknas kärlek i mitt liv och det gör ont så nu överväger jag mina gamla ragg.

Vi har K som utan tvekan placerar sig på top3 snyggaste jag har legat med. Nu kan jag i och för sig inte erinra mig vilka de andra hetingarna skulle kunna vara, men för att inte bli deprimerad låtsas jag att det finns två snygga till.
K, åh K, varför har du världens sämsta personlighet? Ibland kändes det som att hänga med en osäker snorunge från Kortedala. Du sa "Du kommer lämna mig, jag är en sådan man lämnar"

Lille katt, lille katt,
lille söte katta,
vet du att, vet du att,
det är mörkt om natta

Vi har Moody som jag sommar-låg lite med. okej.. exklusivt. Juni-juli-augusti-sex. Det var ambivalenta känslor från min sida, men troligen mer än vad jag ville erkänna.
Det var dag och jag hatade hur Moody pussade mig i pannan. Det var natt och jag längtade efter beröringen så att det gjorde fysiskt ont i magen. Det var dag och jag skrattade rått när Moody undrade om jag ville något mer än att bara ha sex. Det var natt och jag grät tysta tårar för att jag visste att det var sista gången vi höll om varandra. Underförstått: till jag beslutar något annat.

sex + personlighet=kärlek
sex - personlighet=X
sex + X=kärlek
Vad är då X? Hjälp mig och jag blir din.

Vi har E som fick mitt hjärta att slå volter. Rösten, hennes röst, i min telefon som blev varm när allting annat var kallt. Hon som fick min vardag att bli spännande igen eftersom det aldrig kunde bli vi. Eller kunde det? Oj, det kunde det visst och då var det tack och hej.
Nu är vi artighetskompisar going potentiellt bra kompisar men jag kan inte hitta attraktionen som en gång fanns. Var det ens attraktion? Var jag inte bara alldeles snurrig av hennes överdos hårspray? E's leende är fortfarande ett av de finaste