Sunday, August 31, 2008

Hjälp till självhjälp vid relationskriser

Du behöver:
- 4-6 starka drinkar (kan förutom vodka exempelvis innehålla hallon, lime eller myntha)
- Tillgång till mobil och/eller valfritt community (kan exempelvis vara QX eller Facebook)
- Bra musik på hög volym (kan exempelvis vara Miss Li, Amanda Jensen eller Gwen Stefani)

1) Drick 1-2 drinkar, samtidigt som du utforskande surfar runt på communityt och letar intressanta brudar som är online (metoden fungerar naturligtvis även på killar). Ex är lite off limit, gamla ragg kan vara okej om det inte finns något otalt i luften.
1½) Känn hur den goda drinken skapar ett välbehag i kroppen. Sjung med i musiken.
2) Drick 2-3 drinkar och formulera ihop ett mail med flirtig underton och skicka iväg till en eller flera. Kopiera helst inte, då det finns risk för att personerna känner varandra eller har dejtat. Vill du göra självhjälpen lite mer "på riktigt" så skicka istället sms till utvalda personer i din telefonbok. Välj med omsorg, finns risk att bli nobbad.
3) Ta en till drink under tiden du väntar på svar, njut av att gamla bekymmer känns långt borta. Höj musiken.
4) Gotta dig i bekräftelse!

3 comments:

Anonymous said...

att gå med håven är ett underskattat redskap i så gott som alla kriser!

your fake friend said...

Hanusi: Jag tycker det fungerar, men det är sådant hysch hysch kring lyckan i botten på flaskan. Jag föredrar det framför att gluffsa 2 200 grams chokladkakor och en liter glass, eller att köpa nya underkläder för 820 kr (har hänt, de gick dessutom inte att byta)

Anonymous said...

Jag undrar vem eller vad som vinner på hysch hyschet?

Själv har jag stagnerat på så gott som alla plan och planerar nu en framtid i ett feministiskt kollektiv som ska heta något i stil med "Änglalyckan". Det består hittills av mig, en vän och min syster som dock lär få en ring på fingret och lämna oss i sticket. Vi planerade marmeladkurser, frigörande dans och gjut ditt eget kön i ekologisk lera. Typ.

Och apropå ropet på hjälp i inlägget ovan. Lägg benen på ryggen. Det är inte gulligt så länge. Och det som avslutats avslutades av en anledning och det blir aldrig bra. Basta!