Tuesday, May 5, 2009

THE svacka, ni vet?

Jag tänker att en borde lägga av med internet. Inget mer fejjan, kuk-x, bloggande eller läsande av patetiska det-här-har-jag-gjort-idag-bloggar. Det känns alltid som att när folk runt omkring mig avslutar sitt fejjan-konto eller stänger ner sitt kuk-x så har det hänt något drastiskt. Liksom, att det är något issue som personen dealar med och vill inte synas/verka eller snoka under den här tiden.
Men jag. Jag är bara så trött på mitt liv inomhus. Mitt liv framför dattan. Mitt liv där jag läser om andras liv. Mitt liv där jag kollar andras skrytbilder, andras posébilder: "Min nya gadd, första sittningen" eller "Modellade lite hos Pontus" (tänk er en lam studiefotograf, egna gina tricot-kläder och air brush-tanning). Alltså varför? Jag vill inte vara en del av det här.. icke-livet. Det passar kanske vissa people, men jag själv blir så trött på'att. 

Okej om jag hade fått betalt. Om jag hade suttit på mitt jobb som käck receptionist och samtidigt läst Carolina Gynnings kvasi-poesi eller Linda Rosings mellanstadiesvenska. Men nu är det min fritid, mitt liv, som passerar förbi medan jag hänger på www.

7 comments:

Anonymous said...

Nu stänger jag av datan och går ut. TACK!

Anonymous said...

hah jag vet. internetlivet är skitpatetiskt. meeeen... jag vet lixom inte vad jag ska göra med den tiden annars.

Mickan said...

VAR DET HÄR ETT GOOD BYE? :( NOO

your fake friend said...

Mickan: ÅH Jag vet inte, jag tror inte det. Jag tror inte heller på definitet *svävar ut i lite flummighet*

Anonymous said...

lägg ner resten av livet nu och ge mig lite underhållning! schyrra!

Anonymous said...

Tjena,

Hittade precis din blogg, ville bara säga att du är helt fantastiskt rolig! Jag älskar det du skriver. Sitter och skrockar högt framför min dator.

Nu vill jag inte locka dig tillbaka i internet-träsket utan bara tacka för att du gjort min dag ljusare och roligare.

Tack

/Anna

Maria said...

Nej nu raderar jag NÄSTAN den här blogg-länken... pls come back!