Sunday, March 23, 2008

Vad finns i botten på flaskan

Jag är ledsen och hade önskat ett glas vin men det finns inte någon oöppnad flaska hos mina föräldrar och eftersom alkoholkulturen inte tillåter vintröst så öppnar jag inte någon heller eftersom jag inte orkar bortförklara. Istället sitter jag här och trycker i mig avocado efter avocado men det ger mig egentligen ingenting annat än grönkletiga fingrar och en äcklig mättnad.

Jag minns när jag hade ditt hjärta.

4 comments:

Anonymous said...

avocado känns verkligen som ett otillräckligt substitut. sen var det något mer jag skulle skriva apropå ditt förra inlägg men nu pallar jag inte klicka tillbaka och börja om. jag är fan latheten själv. du borde ha kommentarerna i ett popupfönster. hälsningar latmasken.

your fake friend said...

hanusi: Du har så rätt, både om otillräckligheten och popup-fönstret, varför det sista precis är åtgärdat!

Anonymous said...

Nämen alltså sånt här uppskattar jag! Jävligt serviceminded av dig ;)

Jo. Jag tänkte nog på det där med singular och plural och behovet av att uppvisa likheter. Är det bara jag som tycker att det är mer intressant med olikheterna? ATT man är lika på vissa sätt känns ju som en självklarhet på något vis...

your fake friend said...

hanusi: Äsch ;)
självklart kan man vara lika på vissa plan, men ibland märker man vad som är påhittat för att "det ska låta bra" (!?!? precis som du skriver) och vad som egentligen stämmer.